Skip links

IT-sikkerhed og Backup i én løsning

Styrk din virksomheds forsvar mod cyberangreb og datatab

Kender du til den udfordring det kan være at sikre sig fuldstændigt imod datatab og IT-sikkerhed? Hos SAC-IT forstår vi de unikke udfordringer, din virksomhed står overfor, og vi har skræddersyet vores tjenester til at imødekomme netop disse behov.

Så læs videre og book en uforpligtende samtale med os om at optimere din IT-sikkerhed - allerede i dag!

CIS18 - Strategisk trusselsmodvirkning

CIS18-strategien er udformet som et effektivt kontrolværktøj, der er designet til at imødekomme de trusler du kan stå over for, og til at tilpasse dine løsninger til implementeringen af informationssystemer. Den fokuserer på de mest effektive forebyggende foranstaltninger mod cyberangreb, som malware, ransomware, misbrug af rettigheder, målrettet indtrængen og applikationshacking. Vi anvender denne strategi for at sikre at din virksomhed er sikret efter bedste sikkerhedsstandard.

IT Sikkerhed for virksomheder

- kom godt i gang!

Få styr på din datalagring, din backupløsning og din Microsoft 365 sikkerhed

Mange virksomheder har helt unikke krav til IT-sikkerhed, blandt andet grundet personfølsomme data, GDPR-lovgivningen og en risiko for cyberangreb, der kan have katastrofale konsekvenser for dig.

I SAC-IT er vi opmærksomme på disse faktorer, og vi er eksperter på branchens førende systemer og sikkerhedsstrategier. Vi er klar til at hjælpe dig med at få den bedst mulige løsning for at sikre din virksomhed, hvad enten det drejer sig om cloud backup af dine data, Azure Security for at sikre din virksomheds sikkerhedstrategi for Microsoft 365 eller noget helt tredje.

Vi har mange års erfaring med at skræddersy sikkerhedsløsninger til virksomheder.
Book en tid, ring eller skriv til os.

Vores IT Sikkerheds eksperter er specialister i at sammensætte løsninger og anvender branchens anbefalede strategier i implementeringen af disse. Vi anvender bl.a. CIS18, Zero trust og Cyber Threat Intelligence for at sikre din virksomhed bedst muligt. Du kan læse mere om disse redskaber her på sitet!

Ja tak, jeg vil gerne i kontakt:

  Samtykke Ved at markere feltet nedenfor og indsende din kontaktformular, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene i SAC-IT’s privatlivspolitik.

  CETA - Cybersikkerhed af højeste kaliber

  Vores CETA-løsning fokuserer på Cyber Threat Intelligence og udvikler relevante løsninger for dig og din virksomhed. Løsningerne inkluderer DNS-analyser for at beskytte dig mod trusler, øget e-mail sikkerhed med opdagelse af potentielle e-mailtrusler, samt forebyggelse af misbrug af din virksomhed, dine data og phishing-angreb mod dig og dine kunder.

  Med SAC-IT som din partner, får du IT-sikkerhed, der er bygget til at stå imod nutidens og fremtidens trusler.

  Få krypteret og sikker opbevaring med AvePoint og brugerkontosikkerhed

  Er du klar til at styrke din virksomheds datasikkerhed? Book en tid i formularen, ring eller skriv til os

  Få automatiske backups op til 4 gange dagligt – 100% datalagring i ét år

  Forbedr din virksomheds datasikkerhed og få ro i sindet med vores brancheførende backup-løsning. Book en tid i formularen eller ring eller skriv til os.

  Branchens mest komplette cloud-to-cloud backup-løsning - for dig og din virksomhed

  Tag kontrol over din virksomheds data med den bedste backup-løsning for Office 365 - tag kontakt til os allerede nu og bliv klogere på hvordan AvePoint kan sikre dig og din virksomhed, så du helt undgår IT-hovedpinen!

  Zero Trust & Implicit Trust - sætter standarden for sikkerhed

  Zero Trust-tilgangen sikrer din virksomhed ved konstant at validere hver enkelt interaktion, hvilket eliminerer 'Implicit Trust'. Implicit Trust betyder, at hver adgangsanmodning og hver session er autentificeret separat. Dine brugere behandles derfor ens, rent sikkerhedsmæssigt, uanset om de er uden- eller inden for netværket. Dette er med til at sikre dine data, idet enhver handling på netværket er 100% valideret, så mistænkelig adfærd vil blive spottet med det samme!

  Den mest omfattende cloud-backup løsning for virksomheder

  Udforsk vores komplette og effektive sikkerhedsløsning.

  Backup

  Få komplet backup af O365

  Oplev ubegrænset backup-service til alt dit 365-indhold og beskyt alle dine forretningskritiske entiteter, poster, formularer og feltattributter uden at miste tilknyttet metadata. Gør din virksomhed sikker og fremtidssikret!

  Gendan

  Gendan på minutter, ikke dage

  Glem besværet med at ringe og aftale tidsvinduer for gendannelse. Gendan nemt og præcist dine 365-entiteter og poster og hold din virksomhed i konstant fremdrift. Spar tid og ressourcer med vores effektive løsning.

  No problems

  Få bekymringsfri backup

  Vi kører automatiske backups op til fire gange dagligt og opbevarer 100% af dine data i et helt år. Vores ubegrænsede backup-abonnementer giver dig den fleksibilitet, du har brug for, og den beskyttelse, du ønsker. Invester i din virksomheds sikkerhed - allerede nu.

  Sikkerhed

  Krypteret og sikker databeskyttelse 

  Vores cloud-baserede backup til 365 udnytter Microsoft Azure-kryptering og brugerkontosikkerhed for at sikre overholdelse af regler omkring følsomme data. Beskyt din virksomheds værdifulde information med vores robuste og sikre løsning.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Ring på 89 80 80 89

  Thomas Angelo-Dose

  CSO

  Christina Renée Jensen

  Senior Account Manager

  Martin Sørensen

  Business Development Manager

  Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.

  Lad os guide dig til den rette IT-Sikkerhedsløsning!

  Kontakt os for at høre mere om IT-sikkerhed for virksomheder

  Udfyld formularen, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Skriv til os:

   Samtykke Ved at markere feltet nedenfor og indsende din kontaktformular, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene i SAC-IT’s privatlivspolitik.

   Derfor bliver vi valgt:

   … eller ring nu på 89 8080 89 og bliv IT-smertefri!

   I SAC-IT er vi eksperter på branchens førende systemer og sikkerhedsstrategier for virksomheder. Book derfor 1 times gratis rådgivning i formularen til højre - allerede nu!

   Azure-Logo-PNG@zeevector.com_