Skip links
SAC-IT's IT Arbejdsplads :

Opgradér din virksomhed med SAC-IT's IT Arbejdsplads

Med en IT Arbejdsplads-løsning fra SAC-IT får du en skræddersyet løsning til din arbejdsplads, der skræddersys til dine behov. Hvad end der er tale om software, PC'er, Acces Points eller andet Hardware, er vi klar til at hjælpe dig!

Fordelene SAC-IT's IT Arbejdsplads-løsning

En IT Arbejdsplads -løsning til din virksomhed

Hvad er SAC IT's IT Arbejdsplads-løsning?

Vi leverer forskellige IT Arbejdsplads-løsninger primært baseret på Lenovo hardware (PC’er), Mac (Apple), diverse installerede Software samt forskellige Hardware-løsninger til dig (skærme, docking-stationer, printere, Access Points, mobiltelefoner og tablets). Vi rådgiver dig til at vælge hvilken løsning der bedst kan betale sig for din virksomhed. Dette betyder også, at vores konsulenter er uddannede og certificerede til at varetage alle faser af implementeringen, og hvis du ønsker andre IT Arbejdsplads-løsninger, kan dette sagtens lade sig gøre – dette vil dog medføre ekstra omkostninger og vilkår

Hvorfor vælge en IT Arbejdsplads-løsning fra SAC-IT?

Med en IT Arbejdsplads-løsning kan du sikre at din hardware altid er fuldt opdateret og sikret efter højeste standarder. Ligeledes leverer vi hosting, backup og Virtuelle Desktops (VDI) for at sikre at din arbejdsplads kører optimalt. Vi ved, hvor vigtigt det er, og derfor arbejder vi dedikeret og målrettet på at skabe løsninger, der giver mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

Lad os guide dig til den rette IT Arbejdsplads-løsning!

Kontakt os for at høre mere om vores IT Arbejdsplads-løsninger

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan SAC-IT's IT Arbejdsplads-løsninger kan gavne din virksomhed? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

Udfyld formularen, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt.

Skriv til os:

  Samtykke Ved at markere feltet nedenfor og indsende din kontaktformular, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene i SAC-IT’s privatlivspolitik.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Ring på 89 80 80 89

  Thomas Angelo-Dose

  CSO

  Christina Renée Jensen

  Senior Account Manager

  Martin Sørensen

  Business Development Manager

  Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.

  Spørgsmålet om cloud

  Hvilken IT Arbejdsplads-løsning passer bedst til din virksomhed?

  Find svar på de mest almindelig spørgsmål om vores IT Arbejdsplads-løsninger

  Et Access Point er en enhed, der opretter et trådløst lokalnetværk eller WLAN, normalt i et kontor eller en større bygning. Et Access Point forbindes til en kablet router, switch eller hub via et Ethernet-kabel og projicerer herefter et Wi-Fi-signal til et udvalgt område.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende cloud-løsning. Ring til IT Arbejdsplads Teamet på 89808089

  En VDI er en virtuel PC, en desktop-virtualiseringsteknologi, hvor et desktopoperativsystem, typisk Microsoft Windows, kan køres og administreres via et datacenter. Det virtuelle skrivebordsbillede leveres herefter over et netværk til en end point-enhed.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende cloud-løsning. Ring til IT Arbejdsplads-Teamet på 89808089

  Netværk omfatter fysiske komponenter eller netværksenheder, der er essentielle for interaktion og kommunikation mellem hardwareenheder forbundet til et computernetværk. Disse komponenter er dedikerede hardwarekomponenter, der forbindes og sætter et netværk i stand til at fungere effektivt. Dette inkluderer blandt andet modems, routers, hubs, switches, etc.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende IT Arbejdsplads-løsning. Ring til IT Arbejdsplads-Teamet på 89808089

  IT løsninger til virksomheder

  Vi er dedikerede til at yde enestående service og tilpasse løsninger, der passer perfekt til din virksomheds unikke behov.

  Derfor bliver vi valgt:

  Lad eksperter tage sig af IT-driften