Skip links
SAC-IT Cloud Services:

Fleksibilitet og skalérbarhed med SAC-IT Web services

Med en Web service fra SAC-IT kan du både få styr på domænenavne (DNS), Mail- og Webhotels - du bestemmer selv!

Fordelene ved vores Web services

En Web service tilpasset din virksomhed

Enkle og fleksible Web services

Vores Web services inkluderer både Domain Name System (DNS), Mailhotel og Webhotel. SAC-IT kan levere netop den løsning der passer bedst til dine behov. Fordelene er at du får en konsistent og kontrollérbar løsning, der er let og funktionel fra første klik.

DNS, Mail- eller Webhotel?

DNS fungerer derfor som en slags telefonbog, hvor IP-adressen er telefonnummeret, og domænenavnet er personen, man ønsker at ringe til. Mail- og Webhotel er derimod et site eller domæne du lejer af SAC-IT. Et Mailhotel er et system der giver dig adgang og mulighed for at vælge dit helt eget domænenavn til din mailadresse. Et Webhotel giver dig derimod adgang til et online site via internettet, hvor du kan have hjemmesidefiler liggende - helt under din kontrol. SAC-IT står blot for lejemålet.

Lad os guide dig til den rette Web service-løsning!

Kontakt os for at høre mere om vores Web services

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan SAC-IT's Web services kan gavne din virksomhed? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

Udfyld formularen, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt.

Skriv til os:

  Samtykke Ved at markere feltet nedenfor og indsende din kontaktformular, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene i SAC-IT’s privatlivspolitik.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Ring på 89 80 80 89

  Thomas Angelo-Dose

  CSO

  Christina Renée Jensen

  Senior Account Manager

  Martin Sørensen

  Business Development Manager

  Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.

  Spørgsmål om Web services

  Hvilken Web service passer bedst til din virksomhed?

  Find svar på de mest almindelig spørgsmål om Web services

  En Domain Name System (DNS)-Service er systemer der er i stand til at oversætte domænenavne til internettets IP-adresser via såkaldte navneservere (’names servers’).

  IP-adressen gør herefter computere i stand til at finde en specifik placering på internettet. Disse talkoder kan være svære at huske og derfor navngives de med et domænenavn: DNS.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende Web service-løsning. Ring til Web service teamet på 89808089

  Et Mailhotel er et mailsystem, hvor du kan logge på og bruge dine personlige mails. Et Mailhotel giver dig også mulighed for selv at vælge navn og domænenavn til din(e) e-mailadresse(r).

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende Mailhotel-løsning. Ring til Web service Teamet på 89808089

  Et Webhotel er et online site (typisk en Server), hvor du kan have alle sine filer til dennes hjemmeside opbevaret. Dette betyder at dine hjemmesidefiler er synlige for andre via internettet når disse besøger dit domæne, idet et Webhotel er forbundet til internettet som er tilgængeligt for alle med adgang hertil. Det kaldes et Webhotel, fordi du lejer sitet eller domænet via SAC-IT.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende Webhotel-løsning. Ring til Web service Teamet på 89808089

  IT-løsninger til virksomheder

  Vi er dedikerede til at yde enestående service og tilpasse løsninger, der passer perfekt til din virksomheds unikke behov.

  Derfor bliver vi valgt:

  Lad eksperter tage sig af IT-driften