Skip links
SAC-IT Managed Services:

Overlad din IT drift til os.

Med en Managed Service fra SAC-IT får du en skræddersyet løsning, der imødekommer dine behov. Du kan trygt outsource din daglige drift til os - på den måde kan du fokusere på din virksomheds kerneområder og slippe for unødvendige omkostninger.

Fordelene ved en Managed Service

Managed Service-løsning til din virksomhed

Hvad er en Managed Service?

En Managed Service er grundlæggende enhver Service-løsning der omhandler outsourcing af Kundens daglige IT-drift. De fungerer derfor i praksis som en strategisk metode til at forbedre virksomhedens drift og reducere omkostninger.

Hvorfor vælge en Managed Service fra SAC-IT?

Det kan gøre dine IT-udgifter mere forudsigelige. Med en Managed Service-løsning er dine omkostninger baseret på et fast beløb, der betales på års- eller månedsbasis - helt uden overraskelser. SAC-IT overvåger dine systemer og kan hjælpe med at forebygge problemer. Omkostningsbesparelserne forbundet med denne tilgang er en af ​​de vigtigste grunde til at anvende Managed Service-løsninger

Lad os guide dig til den rette Managed Service-løsning!

Kontakt os for at høre mere om vores Managed Service-løsninger

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan SAC-IT's Managed Service-løsninger kan gavne din virksomhed? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

Udfyld formularen, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt.

Skriv til os:

  Samtykke Ved at markere feltet nedenfor og indsende din kontaktformular, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene i SAC-IT’s privatlivspolitik.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Ring på 89 80 80 89

  Thomas Angelo-Dose

  CSO

  Christina Renée Jensen

  Senior Account Manager

  Martin Sørensen

  Business Development Manager

  Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.

  Spørgsmålet om cloud

  Hvilken Managed Service-løsning passer bedst til din virksomhed?

  Find svar på de mest almindelig spørgsmål om Managed Service

  En Managed Service er grundlæggende enhver Service-løsning der omhandler outsourcing af Kundens daglige IT-drift. De fungerer derfor i praksis som en strategisk metode til at forbedre virksomhedens drift og reducere omkostninger.

   

  I modsætning til et Unmanaged Wireless, som kræver et on-site IT-team, håndteres Managed Wireless næsten udelukkende af en ekstern tredjepart. Det betyder, at din Internet Service Provider (ISP) er hovedansvarlig for WiFi-forbindelsens vedligeholdelse, sikkerhedsproblemer og fejlfinding. Til gengæld kan dette frigøre dig og dit personale fra at skulle bruge tid på at løse eventuelle internetproblemer.

  Managed Firewall-løsninger dækker typisk administration, drift, overvågning og vedligeholdelse af din firewall-infrastruktur. Typisk omfatter Managed Firewall-løsninger derfor opsætning, vedligeholdelse og ændring af firewallregler samt netværksovervågning. Derudover inkorporeres ofte detaljerede analyser, rapporter og feedback. Patching og opdateringer er normalt også en væsentlig del af løsningen.

  Afhængigt af dine behov kan en Managed Firewall involvere en vurdering af dine eventuelle sikkerhedstrusler og overvågning af din netværkstrafik. Når den pågældende Managed Security Service Provider (MSSP) vi samarbejder med, opdager, hvordan din "normale" netværkstrafik ser ud, kan eventuelle unormale trafikmønstre identificeres og herefter korrigeres.

  IT løsninger til virksomheder

  Vi er dedikerede til at yde enestående service og tilpasse løsninger, der passer perfekt til din virksomheds unikke behov.

  Derfor bliver vi valgt:

  Lad eksperter tage sig af IT-driften