Skip links
SAC-IT’s IT Arbejdsplads :

KONTOR IT Landingpages XXX IT Arbejdsplads

Med en IT Arbejdsplads-løsning fra SAC-IT får du en skræddersyet løsning til din arbejdsplads, der skræddersys til dine behov. Hvad end der er tale om software, PC’er, Acces Points eller andet Hardware, er vi klar til at hjælpe dig!

Fordelene SAC-IT’s IT Arbejdsplads-løsning

En IT Arbejdsplads -løsning til din virksomhed

Hvad er SAC IT’s IT Arbejdsplads-løsning?

Vi leverer forskellige IT Arbejdsplads-løsninger primært baseret på Lenovo hardware (PC’er), Mac (Apple), diverse installerede Software samt forskellige Hardware-løsninger til dig (skærme, docking-stationer, printere, Access Points, mobiltelefoner og tablets).
Vi rådgiver dig til at vælge hvilken løsning der bedst kan betale sig for din virksomhed.
Dette betyder også, at vores konsulenter er uddannede og certificerede til at varetage alle faser af implementeringen, og hvis du ønsker andre IT Arbejdsplads-løsninger, kan dette sagtens lade sig gøre – dette vil dog medføre ekstra omkostninger og vilkår

Hvorfor vælge en IT Arbejdsplads-løsning fra SAC-IT?

Med en IT Arbejdsplads-løsning kan du sikre at din hardware altid er fuldt opdateret og sikret efter højeste standarder. Ligeledes leverer vi hosting, backup og Virtuelle Desktops (VDI) for at sikre at din arbejdsplads kører optimalt. Vi ved, hvor vigtigt det er, og derfor arbejder vi dedikeret og målrettet på at skabe løsninger, der giver mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

Lad os guide dig til den rette IT Arbejdsplads-løsning!

Kontakt os for at høre mere om vores IT Arbejdsplads-løsninger

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan SAC-IT’s IT Arbejdsplads-løsninger kan gavne din virksomhed? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

Udfyld formularen, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt.

Skriv til os:


  Vi er klar til at hjælpe dig

  IT Arbejdsplads Team

  Jakob Arndt

  Jakob Arndt

  Partner
  Anders Jakobsen

  Anders Jakobsen

  IT Consultant

  Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.

  Spørgsmålet om cloud

  Hvilken IT Arbejdsplads-løsning passer bedst til din virksomhed?

  Find svar på de mest almindelig spørgsmål om vores IT Arbejdsplads-løsninger

  Et Access Point er en enhed, der opretter et trådløst lokalnetværk eller WLAN, normalt i et kontor eller en større bygning. Et Access Point forbindes til en kablet router, switch eller hub via et Ethernet-kabel og projicerer herefter et Wi-Fi-signal til et udvalgt område.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende cloud-løsning. Ring til IT Arbejdsplads Teamet på 89808089

  En VDI er en virtuel PC, en desktop-virtualiseringsteknologi, hvor et desktopoperativsystem, typisk Microsoft Windows, kan køres og administreres via et datacenter. Det virtuelle skrivebordsbillede leveres herefter over et netværk til en end point-enhed.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende cloud-løsning. Ring til IT Arbejdsplads-Teamet på 89808089

  Netværk omfatter fysiske komponenter eller netværksenheder, der er essentielle for interaktion og kommunikation mellem hardwareenheder forbundet til et computernetværk. Disse komponenter er dedikerede hardwarekomponenter, der forbindes og sætter et netværk i stand til at fungere effektivt. Dette inkluderer blandt andet modems, routers, hubs, switches, etc.

  For at finde den rette løsning til din virksomhed kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at vurdere dine  behov og anbefale den mest passende IT Arbejdsplads-løsning. Ring til IT Arbejdsplads-Teamet på 89808089

  IT løsninger til virksomheder

  Vi er dedikerede til at yde enestående service og tilpasse løsninger, der passer perfekt til din virksomheds unikke behov.

  Managed Services

  Tilbyder outsourcede IT-løsninger, skræddersyet til at optimere din virksomheds daglige IT-drift og reducere omkostninger.


  Læs mere

  Cloud Services

  Cloud Services giver sikker og effektiv datalagring og -behandling, fremmer fleksibilitet og samarbejde i din virksomhed.


  Læs mere

  IT-Drift

  IT Drift hos SAC-IT sikrer stabil og effektiv drift af din virksomheds teknologi, optimerer ydeevne og minimerer nedetid


  Læs mere

  Managed Services

  Tilbyder outsourcede IT-løsninger, skræddersyet til at optimere din virksomheds daglige IT-drift og reducere omkostninger.


  Læs mere
  Derfor bliver vi valgt:

  ”SAC-IT’s konsulenter er voksne mennesker, der kan gebærde sig i min organisation.
  De har selvfølgelig stærke IT-kompetencer, men det er mindst ligeså vigtigt, at jeg aldrig får fornemmelsen af, at de forsøger at sælge mig noget. De er her for at løse en opgave, og det gør de”.

  Simon Klindt Poulsen

  Simon Klindt Poulsen

  BabyDan

  “SAC-IT skriver og taler i et sprog, der er til at forstå. Det gælder også, når de sender faktura og opgørelser. Den stemmer og er uden overraskelser. Er der noget, jeg er i tvivl om, så ringer vi sammen. Så det er jeg er altid 100 procent tryg ved”.

  Daniel Peatsch

  Daniel Peatsch

  Sv. Michelsen Chokolade

  Lad eksperter tage sig af IT-driften


  Start her