Skip links

Azure Security

Vil du gerne være med på sikkerhedsbølgen men ved ikke helt hvor du skal starte? Vil du gerne vide mere om hvordan Azure Security kan afhjælpe din virksomheds sikkerhedsbehov?

Så læs videre og en gennemgang af de vigtigste features i Microsoft Azure og øg din sikkerhedsstrategi - allerede i dag!

Beskyt din forretning:

Med sikkerhed i topklasse er dine data altid beskyttet.

Udvig uden bekymring:

Uanset om du er en startup eller en etableret forretning,
er Azure fleksibel nok til at imødekomme dine behov.

Få mere for mindre:

Spar tid og ressourcer med automatiserede løsninger, der gør arbejdet for dig.

Altid være online:

Med 24/7 support sikrer vi, at din forretning altid kører uden problemer. Klar til at bringe din forretning til nye højder? Kontakt os i dag og opdag fordelene ved Azure!”

Thomas Angelo-Dose

CSO
"Jeg er klar til at besvare dine Azure-spørgsmål, uanset om de er meget tekniske, eller du blot ønsker en enkel forklaring. Ring til mig på 89 80 80 89"

Oplev Azure nu, og få skyens kraft i dine hænder

Få konkrete råd til at styrke sikkerheden i Microsoft Azure
Microsoft Azure - kort fortalt

Hvad er Microsoft Azure?

En omfattende platform med et hav af muligheder

Microsoft Azure er Microsoft’s Public Cloud-platform. Den kan levere et bredt udvalg af cloud-tjenester, herunder databehandling, analyse, storage og netværk. Du kan vælge frit mellem disse tjenester for at udvikle og skalere nye applikatio-ner eller køre eksisterende applikationer i en Public Cloud. Når du abonnerer på Azure, har du adgang til alle de tjenester, der er inkluderet i Azure-portalen. Du kan bruge disse tjenester til at skabe Cloud-baserede ressourcer, såsom Virtuel Machines (VM) og databaser. Azure-ressourcer- og tjenester kan derefter samles i miljøer, der bruges til at hoste arbejdsbelastninger og gemme din virksomheds data.

Ud over de tjenester som Microsoft Azure tilbyder, stiller en række tredjepartsleverandører også software direkte til rådighed via Azure. Fordi Microsoft Azure består af vidt forskellige ressource- og servicetilbud, er dets anvendelsesmuligheder meget forskelligartede og Microsoft understøtter også brugen af tredjeparts operativsystemer såsom Linux.

Download Azure Security Tjeklisten her

Tjeklisten med de 24 vigtigste punkter til at styrke din sikkerhed
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes

Hvad er dine fordele med Azure?

Datasikkerhedskopiering og katastrofegendannelse: Azure indeholder backup-understøttelse til SQL-databaser- og VM’s, der kører i Azure. I tilfælde af serviceafbrydelse eller tab af data kan Microsoft Azure ofte gendanne dine data hurtigere end en on-premise IT-løsning.

Forbedret indsigt: Azure har adgang til din nøgledataindsigt gennem SQL- og NoSQL-datatjenester og indbygget sup-port.

Sikker identitets- og adgangsstyring (IAM): Du kan reducere hackerisici betydeligt med Azure Active Directory og dets IAM-funktioner. Identitets- og adgangsstyringsløsninger beskytter dine ressourcer og applikationer med diverse funktioner, herunder Multi-Factor Authentication, Application Proxy og Conditional Access-politikker.

... og meget mere!

Azure Shared Responsibility

Azure Shared Responsibility - hvad er det?

Hvem har ansvaret for hvad i Azure? Hvad er dit ansvar og hvad er Microsofts? Er du i tvivl så er det vigtigt at kende Azure Shared Responsibility-modellen

Hvad er Microsoft Azure's ansvar?

Microsoft har ansvaret for sikring af servere og fysiske netværk. Med andre ord har de ansvar for sikkerheden i infrastrukturen og adgang til computing, storage, netværk, databaser, etc. De har altså ikke ansvaret for det, du som kunde bygger og anvender i Azure.

Som kunde eller IT-partner har du ansvaret for adgangskontrol og alt, der bliver anvendt og bygget i Azure. Selvom Azure har indbygget Multi-Factor Authentication (MFA) er det dit ansvar som kunde eller IT-partner at aktivere MFA for alle dine Azure-brugere.

Hvad er dit ansvar?

Book et mød med os og få de bedste råd til at styrke din sikkerhed i Azure - brug kontaktformularen her på sitet!

Microsoft Azure - dit ansvar

SAC-IT advarer...

Et sikkerhedsbrud i Azure kan have katastrofale følger for dig

Med Azure Security er du som udgangspunkt sikret mod angreb. Men! Hvis du bliver hacket i Azure, er det dig der hæfter for regningen, ikke Microsoft. Det kan du bl.a. læse i Microsofts betingelser (INDSÆT https://learn.microsoft.com/en-us/partner-center/non-payment-fraud-misuse). Derfor er det essentielt for dig som IT-partner at forstå, hvad du har ansvaret for, samt hvad du kan gøre for at styrke din sikkerhed i Microsoft Azure.

Download tjeklisten med de 24 vigtigste punkter til at styrke din sikkerhed i Azure - allerede nu!

Øg din sikkerhed i Microsoft Azure - allerede i dag!

Vi er klar til at hjælpe dig

Azure Team på 89 80 80 89

Thomas Angelo-Dose

CSO

Christina Renée Jensen

Senior Account Manager

Martin Sørensen

Business Development Manager

Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.