Skip links

Gør IT-hovedpine til fortid

Hos SAC-IT tilbyder vi en integreret løsning med Microsoft 365 og AvePoint Backup, der sikrer din data og øger produktiviteten. Skal vi hjælpe dig med at forstå, hvordan vores løsninger kan bidrage til din virksomhed?

Book en gratis times cloudrådgivning, og lad os sammen transformere din virksomheds IT-infrastruktur. Udfyld herunder for at booke, eller ring til os på 89 80 80 89. Vi ser frem til at høre fra dig.

AvePoint Backup

Ved du, at din office pakke slet ikke har backup?

Beskyt og gendan din virksomheds kritiske data med AvePoint Backup for Microsoft 365

Dette betyder at når du bruger services fra f.eks. Microsoft Teams, Microsoft 365, Dynamics 365, Google Workspace og Azure, er dine data ikke nødvendigvis sikre, beskyttede og opbevaret.

Derfor tilbyder SAC- IT AvePoint Backup til at sikre at dine data altid er sikret og tilgængelige - også i tilfælde af katastrofer og ransomware angreb.

Få ubegrænset backup af alt 365 indhold og beskyt din virksomhed og dine data med den ultimative backup-løsning for 365.
Book en tid, ring eller skriv til os.

Når du abonnerer på AvePoint via SAC-IT, får du adgang til et hav af ressourcer og tjenester, der kan bruges til at skabe cloudbaserede værktøjer, som virtuelle maskiner (VDI) og databaser. AvePoint ressourcer og tjenester kan samles i miljøer for at håndtere dine arbejdsbyrder bedst muligt og sikre din opbevaring af data.

Få automatiske backups op til 4 gange dagligt – 100% datalagring i ét år

Forbedr din virksomheds datasikkerhed og få ro i sindet med vores brancheførende backup-løsning. Book en tid i formularen eller ring eller skriv til os.

Få krypteret og sikker opbevaring med AvePoint og brugerkontosikkerhed

Er du klar til at styrke din virksomheds datasikkerhed? Book en tid i formularen, ring eller skriv til os

Branchens mest komplette cloud-to-cloud backup-løsning

Tag kontrol over din virksomheds data med den bedste backup-løsning for Office 365 - tag kontakt til os allerede nu og bliv klogere på hvordan AvePoiunt kan sikre din virksomhed, så du helt undgår IT-hovedpine!

Klar til at forstå cloud backup bedre?

Få viden om, hvordan cloud backup kan optimere din virksomheds IT-infrastruktur og minimér risikoen for datatab. Book en GRATIS cloud rådgivningstime her.

Den mest omfattende løsning for cloud-til-cloud backup

Udforsk vores komplette og effektive cloud løsning.

Backup

Få komplet backup af O365

Oplev ubegrænset backup-service til alt dit 365-indhold og beskyt alle dine forretningskritiske entiteter, poster, formularer og feltattributter uden at miste tilknyttet metadata. Gør din virksomhed sikker og fremtidssikret!

Gendan

Gendan på minutter, ikke dage

Glem besværet med at ringe og aftale tidsvinduer for gendannelse. Gendan nemt og præcist dine 365-entiteter og poster og hold din virksomhed i konstant fremdrift. Spar tid og ressourcer med vores effektive løsning.

No problems

Få bekymringsfri backup

Vi kører automatiske backups op til fire gange dagligt og opbevarer 100% af dine data i et helt år. Vores ubegrænsede backup-abonnementer giver dig den fleksibilitet, du har brug for, og den beskyttelse, du ønsker. Invester i din virksomheds sikkerhed - allerede nu.

Sikkerhed

Krypteret og sikker databeskyttelse 

Vores cloud-baserede backup til 365 udnytter Microsoft Azure-kryptering og brugerkontosikkerhed for at sikre overholdelse af regler omkring følsomme data. Beskyt din virksomheds værdifulde information med vores robuste og sikre løsning.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring på 89 80 80 89

Thomas Angelo-Dose

CSO

Christina Renée Jensen

Senior Account Manager

Martin Sørensen

Business Development Manager

Vores stærke team af kompetente IT medarbejder finder du her.

Lad os guide dig til den rette Cloud-løsning!

Kontakt os for at høre mere om Cloud Backup

Udfyld formularen, og vores team vil kontakte dig hurtigst muligt.

Skriv til os:

    Samtykke Ved at markere feltet nedenfor og indsende din kontaktformular, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene i SAC-IT’s privatlivspolitik.

    Derfor bliver vi valgt:

    … eller ring nu på 89 8080 89 og bliv IT-smertefri!