OM SAC-IT
Vi er glade for at byde dig velkommen hos os! Der findes mange dygtige it-specialister på markedet, men kun få der formår at levere løsninger, der tager udgangspunkt i de udfordringer, mange virksomhedsledere har i den daglige drift.

Høj sikkerhed

Planlægning og overblik

Support 24/7

Erfaring og ærlighed gør forskellen
Vores medarbejdere har alle mange års erfaring som enten it-ledere eller it-specialister (og har derfor indgående kendskab til branchens mange facetter og udfordringer). Ud over it-knowhow er vores styrke i SAC-IT, at vi kombinerer it og praksis: dvs. virksomhedsdrift og god it-økonomi. Vi forstår vigtigheden af at undgå overraskelser i vores kunders budgetter. 

Prøv det selv – i en gratis prøveperiode! 
Alt dette er reelt meget let at skrive – det er der mange andre, der også gør. Men vi arbejder benhårdt for at bevise og efterleve det – hver dag, året rundt! Den bedste måde at vise dig det på er ved, at du kontakter os, så du selv kan vurdere og opleve det – få en gratis prøveperiode!

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Vil du høre Mere?

Det er helt uforpligtende at tage en snak med SAC-IT

Tlf: 3511 0066

Åben 24/7

IT support 24/7

IT Support er aldrig længere væk end en e-mail eller et telefonopkald! Og vi kan assistere dig – uanset hvor i verden du befinder dig!

Læs mere